Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Shenzhenxin song xia automotive electronics, Ltd in 2009 wordt gevestigd die.

het bedrijf wordt gevestigd in de geavanceerde zuidelijke metropool - Bao'andistrict, Shenzhen    stad. Het omvat 60 personeelsleden, met inbegrip van 10 R&D-personen. Het heeft 5 productielijnen en 1 productielijn voor oud product.

 

Het bedrijf hecht groot belang aan onderzoek en ontwikkelt nieuwe producten. Wij hebben vele nieuwe oplossingen voor automodellen zoals Mercedes-Benz, BMW, Audi, Honda, GM), enz. gelanceerd. En met de capaciteit van het veroorzaken van 50000 reeksen van de originele productie van het het schermvermaak per jaar.

 

Wij beschouwen kwaliteit als leven. Het bedrijf met velen testmateriaal wordt uitgerust op het geavanceerde niveau van de wereld zoals experimentdoos, trillingsmeetapparaat, hoge en lage temperatuurdozen, ESD statisch meetapparaat, de testinstrument van de voedingschommeling, Correcte en video automatische detector die. En wij hebben een strikte kwaliteit gemaakt systeem en proces inspecteren. Het werken voldoet aan de internationale certificatie van het kwaliteitssysteem zoals ISO9001: 2000、 ISO/TS16949: 2009 etc.strictly.

 

Co. van Shenzhenxin song xia automotive electronics, Ltd stokken aan de Traditionele geesten „creeert Schrijver uit de klassieke oudheid“ en Creatief, Flexibele Ondernemingscultuur „, aandachtig Team, en Wederzijdse Voordelen“ die, het Beste van het zich constant Beste zoals Gedragingen uitdagen om tot meer prachtige producten te leiden om Bestuurder voor vermaak van het Auto het audiosysteem tevreden te stellen

Onze producten niet alleen verstrekken in het buitenland Binnenlandse 4S-Winkel, maar slechts de leverancier van Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Europa, en Amerika bij. Het bedrijf was Verkoopnetwerk door het land verschuldigd en contacteert de verhoudingen van de strategiesamenwerking met Co. van meer dan 10 Autoverkoop.

 

Ontwikkel me en groei is gemeenschappelijk doel van leden. Bellwether van Leverancier van OEM Auto audio bevorderende uitrusting is onze Grote opdracht aan de wereld.

 

Bedrijfcultuur

 

Wederzijds respect

Eerlijk

Agressief

Totstandbrenging van Wederzijdse Voordelen

Douane eerst

Efficiency en Origineel

Verbeter de concurrentie van markt

 

De Waarde van Industrie

 

1. De hersenenwaarde is hoger dan de materiële waarde

2. De wederzijdse waarde is hoger dan de personeelswaarde

3. De gebruikerswaarde is hoger dan de productiewaarde

 

Ondernemingsprincipe

 

Waarde voor klant; Ontwikkeling voor personeel; Kans voor de maatschappij; Voordelen voor de industrie.

 

Ondernemingsgeest

 

Eerlijk
Agressief
Specifiek
Origineel
Samenwerking

 

Ondernemingsrelatie

 

Liefdeland
Liefdebedrijf
Liefdepersoneel
Liefdefamilie

 

Ondernemingsmerken

 

Lsailt: Betrokken bij de originele autoverbetering decodeer het navigatiescherm, verander de de het schermmachine, Internet-mededelingen, en Android-het navigatorvakje, de originele de verbeteringsregeling van het autoscherm.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : Lsailt

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 2 million-5 million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Certificaten